Vocler.hu | Randichat.hu | Randiparty.hu | Lesbirandiparty.hu | Gayrandiparty.hu | Szexrandiparty.hu
Központ Tagok Csoportok Videó Hirdetések Videochat Rajzoló Hang Fotó Blogok Fórumok Esemény Szavazás Cikkek
thomboy blogja / Besorolatlan / Az első szerelem
Az első szerelem
2015. június 18.2015. június 18. 2 hozzászólások Besorolatlan Besorolatlan
blog_189.jpg

Ez a történet valós alappal rendelkezik,a történet szereplői közül már csak báttyám és én élünk.
Minden 2003. nyarán kezdődött...egy miskolci szórakozó helyen voltam a haverjaimmal,amikor is belépett az ajtón Ő! Azaz Norbi_!
198 cm magas göndör barna haj barna szem. Számomra ő volt az álom pasi! Bármit megadtam volna,hogy megkapjam! Ott volt a társaságban a testvérem is aki tudta rólam,hogy meleg vagyok. Mondván úgyis személyesen jól ismered légyszíves mutass már be neki!
Neki pedig nem kellett kétszer mondani,felállt az asztaltól odalépett hozzá köszönt majd félre vonultak beszélgetni. nem mertem odanézni,pedig éreztem hogy Norbi engem sasol. Pár perc elteltével oda lépett hozzám és bemutatkozott: -Szia! Norbi vagyok ,de neked meg a többieknek csak Bantu! Meginvitált az asztalukhoz,beszélgetni, kicsit feszélyezve éreztem magam,mert ismeretlen társaság,azt se tudtam mit szóljak. jobbnak láttam ha inkább csak hallgatok. Kb 1 óra elteltével azt vettük észre hogy csak mi ülünk a szórakozóhelyen.
Beszélgettünk tovább,elmeséltem hogy állami gondozott vagyok, Nem volt még senkim se se barátnő se barát semmi. elmondta hogy volt egy jó barátja,aki jóban-rosszban mellette volt,és a barátságuk egy félreértés miatt lett vége. Mondtam neki,hogy lassan mennem kell haza mert dolgom lenne még. Felajánlotta hogy ha gondolom haza kísérne. Persze,mondtam majd fizettünk és elindultunk az intézet felé. Félúton jártunk amikor is felajánlotta hogy menjünk már fel hozzá valamit otthon hagyott, és onnan menjünk tovább,legalább addig is beszélgetünk. Felmentünk hozzá, beértünk a lakásba a kutyáján kívül senki nem volt otthon. Leültem a konyhában míg ő lezuhanyzott. Mikor kijött a fürdőből, egy szál törölközőben kijött a konyhába,hogy ne haragudjak de nem tud megkínálni semmivel mert nincs otthon neki semmi. Elhárítottam,hogy ugyan semmi baj. Leült a konyhában velem szemben és folytattuk az ismerkedést. olyan jól elbeszélgettünk észre se vettük,hogy este 9 óra körül járt az idő. Felajánlotta hogy aludjak ott nála. Kicsit feszült voltam mert éreztem hogy most talán közelebb kerülök hozzá. Betelefonáltam az intézetbe,hogy ma nem alszok bent mert vidéken vagyok. Miután letettem a telefont,kezembe adott egy boxert és egy törölközőt,hogy menjek zuhanyozzak le addig csinál valami kaját. Letusoltam, felvettem a boxerét amit adott. jól állt rajtam. Kimentem a konyhában ahol már kész volt a Norbi féle melegszendvics. Sonkás -sajtos tetején ketchup. Megvacsoráztunk,majd bementünk a szobájába. bekapcsolta a TV-t és lefeküdtünk egymás mellé az ágyba. Mikor látta hogy kezd a szemem leragadni,halkan felkelt bezárta az ablakot és a szoba ajtót, kikapcsolta a TV-t majd betakart és vissza feküdt mellém. így aludtunk el. Reggel arra ébredtem,hogy Norbi átkarol és halkan szuszog. óvatosan megfordultam felé és csendben lélegzet vissza fojtva néztem ahogy álmodik. Biztos érezte hogy már ébren vagyok,mert felkelt rám nézett és elmosolyodott. szépen mosolygott. Így néztük egymást,míg egyszer csak megkérdezte halkan,hogy adhat-e valamit nekem? Kérdeztem mit? ennyit válaszolt:-Csukd be a szemed.
Becsuktam a szemem,de alig tudtam úgy tartani olyan hevesen vert a szívem. Megcsókolt. Olyan gyengéden,óvatosan,hogy szinte alig éreztem. Mikor kinyitottam a szemem,csak nézett és mosolygott. Nyeltem egy nagyot,és ennyit szóltam,szeretném viszonozni az ajándékodat. Nem szólt csak becsukta a szemét és várt. Közel hajoltam hozzá, gyengéden beletúrtam hosszú göndör hajába és megcsókoltam. így telt a reggel. feküdtem a mellkasán és hallgattam a szív verését. egyenletesen vert a szíve. Beszélgettünk elmondtam neki hogy sose voltam még fiúval,szeretném kipróbálni. Beleegyezett. Hosszasan csókolóztunk simogattuk egymást. életem egyik legszebb napja volt. Ő neki köszönhetem a szüzességem elvesztését,mind előlről mind hátulról. Nagyon óvatos gyengéd volt. eleinte fájt de mikor kérdezte hogy milyen kértem hogy picit lassan mert fáj. Az első pár perc nagyon fájdalmas volt de utána maga a mennyország jött. gyengéd figyelmes volt velem. megtörtént gondoltam magamban és csak arra tudtam gondolni milyen jó vele.Feküdtünk egymás mellett az ágyban.
Így kezdődött az a kapcsolat,ami több mint 4 és fél évig tartott. Boldogok voltunk. Boldog voltam mindaddig,míg 2007.március 17-én szombaton nem kaptam egy rossz hírt! A báttyám volt a vonal túlsó végén! ennyit mondott: -Öcskös! Most erősnek kell lenned! Norbi hajnalban öngyilkos lett!
Nem akartam elhinni. Ordítottam hogy hazudsz nem igaz! De alig tudtam kimondani mert ájultan estem össze a szoba közepén. két óra múlva tértem magamhoz,és akkor is felülve csak zokogni tudtam. Nem akartam elfogadni,hogy nincs többé az a srác aki engem eljegyzett és én vőlegényemként szerettem. Ennek idén 8 éve,de nekem még mindig nagyon fáj,hogy elveszítettem életem NAGY SZERELMÉT!

Kulcsszó
Kulcsszó : szerelem halál 
Hozzászolások

Leírás
thomboy
Hozzászólás : 1
Hozzászolások : 2
Megpróbálok mindent kiírni magamból
Kategóriák
Kulcsszó
1 halál (1)
1 szerelem (1)
Minden jog fenntartva © 2022 Telefonpressz Kft.