Vocler.hu | Randichat.hu | Randiparty.hu | Lesbirandiparty.hu | Gayrandiparty.hu | Szexrandiparty.hu
Központ Tagok Csoportok Videó Hirdetések Videochat Rajzoló Hang Fotó Blogok Fórumok Esemény Szavazás Cikkek
Legjobb bejegyzések
1970. január 1.1970. január 1. 6 hozzászólások Besorolatlan Besorolatlan

Igazán régi vágyam, hogy egy vékony, szenvedéllyel és érzékkel teli kamasz fiúval élem meg a testi vágyak, odaadással olykor vad szexre kiéhezett gátlástalansággal felvértezett pillanatait. Amikor nincs tabu, nincs kétely csak maximális belülről fakadó késztetés arra, hogy egymás testét megpillantva, kizárjuk a külvilágot és szabad teret adjunk olykor perverz vágyainknak. Gyakran kívánom, hogy srác aki készen áll a vad élvezetre, legyen nyitott, szókimondó és " kanos vadsággal " büszke azon adottságaira, melyeknek köszönhetően totálisan kielégíthetem őt. Legyen könyörtelen és követelje ki magának azt az érzéki, olykor a túlfűtöttségtől vad kemény behatolást minek eredményképp az utolsó cseppig dolgoztathatom benne lüktető faszomat. De ne feledkezzen meg önmagáról sem, tudja és akarja használni boxergatyájában meredező faszát. Felszabadult, néha kicsit kegyetlen kanossággal késztessen arra, hogy átélhesse a kielégülés pillanatát. Szeresse a személytelen játszadozást, mikor a ruházat csak részben kerül le a testről. Bennem őrjítő vágyat kelt ha a srác az aslógatyáját nem veszi le, abban éli át velem azt a pár órát amit a testi és szellemi kielégülésre áldoz velem. Néha nem is kívánom a szex mindennapi formáját, néha egyszerűen csak a test a testhez közeledés, egymás boxergatyáján - boxergatyájában történő kényeztetést élvezném. Érzékeim fokozná amikor a fiú elém áll, és alsógatyáját feszítő meredező fasza domborulatán, az előváladéktól átnedvesedik a gatya, és ő vad nyers szavakkal közölné mit tegyek vele. Sokat fantáziálok arról, hogy egymáson fekve, a boxergatya száránál rakjuk át faszunkat a másik gatyájába. De a boxergatyában történő baszást sem vetném meg, amikor is a gatyám sliccén elővett faszomat a nyílásához legjobban utat biztosító részen tolnám a boxere alá, majd gyengéd mozdulattal tökig hatolnék, már kiéhezett testébe, hogy a neki leginkább kívánt ritmusban addig járassam bent a faszom míg a benne tomboló totális vágy hatására a boxerébe élvez.. Amit az aktus végén készséggel nyalnék ki gatyájából és szopnám tisztára, akkor már lankadó faszát.

 

Kulcsszó
Kulcsszó :  
1970. január 1.1970. január 1. 4 hozzászólások Besorolatlan Besorolatlan

Találtam egy nagyon jó kis cikket, gondoltam berakom ide nektek...

mi a maszturbálás?

Nem biztos, hogy ezt ki kell fejteni, hisz mindenki tudja: kiverni a farkad annyit tesz, mint élvezeti céllal saját keze(i)ddel stimulálni a péniszedet. Ha valaha rányitottál valakire, aki hirtelen leült, vagy egyedül volt az ágyban, gyorsan magára rántotta a takarót és úgy viselkedett, mint akit félbeszakítottak valamiben, biztos lehetsz benne: épp örömet szerzett magának. A maszturbálás rendszerint ejakulációval végződik, vagyis ondó lövell ki a péniszből, amit ún. orgazmus kísér. Az orgazmus egy egész testet átható intenzív élmény, amelyhez foghatót a szervezet semmiféle más tevékenység hatására (kivéve a szex) nem tud produkálni.

Miért csináljuk?

Ha kiverted már valaha, akkor azonnal rávágod erre a kérdésre: mert jó! A maszturbálással a benned feszülő szexuális tölteteket és energiákat tudod jótékonyan felszabadítani egy igen kellemes érzés kíséretében. Mindenki "kanos" néha, mindenkinek támadnak teljesen spontán időben erős szexuális gondolatai, ez természetes folyamat. A nemi szerveid folyamatosan termelik a hormonokat és a nedveket, a tested pedig úgy van programozva, hogy rákényszerít, ettől rendszeres időközönként megszabadítson téged - így működnek az emlősök. Ennek egyik tudattalan módja a spontán magömlés (amikor arra ébredsz, hogy foltos és nedves az ágynemű meg a pizsi), a tudatos pedig a maszturbálás és a szex. Egyébként a gyakran maszturbáló fiúk szinte alig számolnak be spontán magömlésről.

A maszturbálás teljesen biztonságos. A közkeletű legendák dacára nem befolyásolja a péniszed működését, nem fog elgörbülni (egyébként is kevés pénisz tökéletesen egyenes), nem fog elfogyni az ondód, nem fogsz megállni a növekedésben, és nem okoz hererákot sem. A maszturbálás tökéletes gyakorlásnak a páros szexuális tevékenység előtt. Megismerheted vele a saját tested, ami egy közös együttlét legfontosabb előzménye. Hogyan is tudnád elmondani a partnerednek, hogy hol érintsen meg, mi a jó neked, ha még magad sem tudod? Amikor önkielégítesz, saját magad készíted fel egy jó aktusra, tanulási folyamaton mész keresztül.

Mikor kezdjük?

Ha ezt el tudod olvasni, már elég idős vagy a maszturbáláshoz, fiatalabb korban azonban még nem mindig kész a szervezet elegendő ondót termelni. A fiúk legkésőbb 15 éves korukra jutnak el arra a testi érettségre, amikor már képesek állandó mennyiségben testnedveket termelni. A legélvezetesebb maszturbálások mégis ennél idősebb korban következnek be, mert akkor már tökéletesen és gördülékenyen folyik a nemi szervekbe a nedv-utánpótlás. A maszturbálás egyik leglényegesebb eleme ugyanis pont az, hogy egészséges mennyiségű ejakuláció kíséri. Néhányan szeretik időnként visszafogni magukat, és nem élveznek el hosszú ideig, hogy aztán egy későbbi alkalommal extra méretű orgazmust (és ejakulációt) érhessenek el.

Túlzásba is vihető?

Néhány hónapig, esetleg néhány évig azután, hogy felfedezte a maszturbálás örömeit, egy pasi többnyire sokkal gyakrabban veri ki, mint élete hátralévő részében. Egyáltalán nem ritka, hogy egy 17-18 éves srác napi 3-6 alkalommal juttatja magát örömhöz. (Hallottunk már olyanról is, aki 24 óra alatt 22 alkalommal élvezett el!) Előfordulhat ezért, hogy néhányan úgy érzik, talán túlzásba viszik ezt a tevékenységet, és az erre fordított időt hasznosabb tevékenységgel is el lehetne tölteni. Ha azonban helyette TV-t nézel vagy ilyesmi, akkor már inkább maszturbálj! Egyszerűen csak élvezd, és gondolj arra, hogy néhány év múlva úgyis visszaesik a gyakorisága, szóval addig csináld és olyan gyakran, ameddig csak élvezed!

Hogy kell?

A lehetőségek száma szinte végtelen, mégis vannak bizonyos alaptechnikák - nyilván már neked is van kedvenc módszered, pózod, stb. A legjobb, ha teljesen nyugodt körülmények között addig maszturbálhatsz, ameddig jólesik, és nem kell a fürdőben kettő perc alatt elélvezned. Azt, hogy hogyan kell jól maszturbálni, nem tudjuk megmondani, egyrészt mindenkinek más a jó, másrészt bizonyára van már valamennyi tapasztalatod, hogy te hogy szereted csinálni - viszont mindig legyen kéznél törlőkendő, hogy ha a hasadra élvezel egy liternyi folyadékot, gondosan le tudd törölni...

Az ököl

Alapvető technika, a teljes kezedet rászorítod a péniszedre, mintha baseball ütőt fognál, majd fel és le. Előnye, hogy nagy felületen érintkezik a kezed és a farkad, a nagyobb felület pedig nagyobb élvezetet jelent. Ez a módszer akkor jó, ha viszonylag nagy a péniszed, ha viszont kisebb, mint a tenyered szélessége, akkor nem fogod tudni elég hosszan fel-le húzni, szóval inkább válassz másik technikát.

Az ötujjas
Itt a kezed és a karod szöget zár be a péniszeddel; négy ujjad átlósan a farkad hasi részén (alul) van, egy ujjad pedig a háti részén (felül). Az ujjaid így tökéletesen tudnak irányítani, ráadásul a pénisz teljes hosszán tudsz stimulálni.

A háromujjas
Kisebb nemi szervvel rendelkezőknek ideális. Egyszerűen fogd a péniszed úgy, mint egy ceruzát. Ez a fogás nyújtja a legnagyobb kontrollt és a legnagyobb mozgásteret (a pénisz tövétjől egész a makkig), de az érintkezési felület kisebb.

A fordított ököl

Az ököl technika tükörképe, nagyon kellemes érzést nyújt. Ragadd meg a péniszed bal oldalról (jobbkezesek): fordítsd el a csuklód, hogy a mutatóujjad lefelé mutasson, úgy fogd meg a farkad, tehát a tenyered a hasad és a péniszed között van. Itt a tenyered teljes felületével tudod a legnagyobb élvezetet nyújtani a péniszednek, és ezzel a technikával nagymértékben színesítheted a többi módszert.

A tábortűz

Mintha egy fapálcával akarnál tüzet csiholni, a két tenyered közé fogod a péniszed, és hengergeted közöttük.

Mosónő

Egyik kezeddel a péniszed tövét, alját szorítod, míg a másikkal a felső részén végzel csavaró mozdulatokat. Mintha egy nedves ruhát csavarnál ki, viszont síkosító kötelező!

forrás: [origo]

Ezzel feldobhatod!
Vicces és érdekes élményben lehet részed, ha egy tökéletesen tiszta tollseprűvel közelíted meg a péniszed. A hatás nem marad el: ha nem neveted el magad (bár mért is ne tennéd?), és kibírod az orgazmusig, az eszköz bizonyára állandó szexuális játékszered marad. Innentől kezdve pedig a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen, mindenféle eszközt bevethetsz, ami számodra örömöt okoz. A lényeg: mindig tiszta "játékszereket" használj, és ne okozz magadnak sérülést.

Tapasztalt maszturbálók szerint egy csepp eukaliptusz olaj vagy nagyon gyenge mentol a zacsin kellemesen hideg érzést ad (viszont ilyen ujjakkal fel ne nyúlj magadnak, mert kiszaladsz a világból - lásd chillis ujjal szembe nyúlni!), de a hűtött tejszínhab is új élményekhez juttathat, ráadásul a végén el is fogyaszthatják az arra kíváncsiak. A legfontosabb, hogy addig kísérletezz, amíg úgy érzed, teljes biztonságban vagy, és van menekülési útvonalad, ha valami nem úgy sülne el, ahogy vártad.

Csússzon vagy ne csússzon?

Változó, hogy neked mi esik jobban: ha síkos a péniszed, miközben maszturbálsz, vagy ha inkább száraz. Nincs semmi hátránya a száraz változatnak sem, nem fogsz megsérülni, de előbb-utóbb úgyis kipróbálod a nedves módszert, ráadásul lehet, hogy az előváladékod mindenféle kérés nélkül megoldja ezt a problémát, természetes síkosságot biztosítva.

Érzékeny bőrűek vagy intenzívebb élményekre vágyók próbálják ki a különféle nedves módszereket. Akkor is célszerű síkosítót használnod, ha biztosra akarsz menni és el szeretnéd kerülni az apró hámsérüléseket és bőrirritációt, ami a száraz maszturbáláskor esetleg fellép.

A férfi G-pont

Lehet, hogy már próbáltad, lehet, hogy nem, mindenesetre nekünk is van G-pontunk - elvégre nemi egyenjogúság van! A férfiak is érhetnek el földcsuszamlás-szerű orgazmust - akár a pénisz érintése nélkül is -, ha a megfelelő technikát használják maszturbálás közben. A prosztata ugyanis csodákra képes: ez az idegvégződésekkel bőven átszőtt szerv ingerlés hatására semmivel össze nem hasonlítható örömöt okoz. Ha még nem volt ebben szerencsénk, egy minden zavaró körülménytől mentes, nyugodt maszturbáláskor tegyünk rá kísérletet, hogy felfedezzük!

Mint minden szexuális és fél-szexuális akció előtt, itt is fontos, hogy legyünk tiszták. A prosztata megismeréséhez ugyanis fel kell nyúlnunk az ánuszunkba, de egyet mondok: megéri. Az is elsődleges, hogy kellően lazuljunk el, hisz ellenkező esetben egyébként sem tudnánk élvezni még a maszturbálást sem. Ujjainkon ne legyen éles köröm, mert azzal könnyen sérülést okozhatunk magunknak, és megfelelően síkosítsunk (a kezdetben idegenkedők még óvszert is húzhatnak rá, de végül is csak saját magadban nyúlkálsz), majd lassan, fokozatosan haladjunk befelé. A prosztata a nyílástól úgy 7-8 cm-re található, dió nagyságú szerv.

Azonnal észre fogjuk venni, ha megtapintottuk: már egy enyhébb érintésre, gyengéd nyomásra is heves orgazmusközeli állapotba kerülünk, úgyhogy csak módjával! Az is előfordulhat, hogy a farkad ingerlés nélkül, egy óriási adagban távozik az ondó. Maszturbáláskor éppen az a lényeg, hogy a kellemes állapotot minél hosszabb ideig élvezhessük zavartalanul, ezért jó, ha megtapasztaljuk saját ingerküszöbünket, amit a péniszünk izgatása és prosztatánk ingerlése együttesen okoz. Érdemes kipróbálni, hisz mért fosztanánk meg magunkat egy olyan élmény megtapasztalásától, amiről még nem is tudjuk, hogy milyen.

Tanulható

Valamiféle szexuális tevékenység lévén, a maszturbálást is lehet, és kell is tanulni. Persze kiverheted öt perc alatt is villámhúzogatással, de tényleg ilyen szintű élményeket akarsz magadnak? Nyilván az első szexuális aktusod sem volt vérprofi, de idővel egyre tapasztaltabb leszel, és ugyanígy van a maszturbálással is. Minél tudatosabban odafigyelsz arra, hogy saját magadnak egyre jobb "minőségű" élményeket okozz, annál nagyobb élvezetben lesz részed.

Az orgazmus és az ejakuláció két teljesen különböző testi folyamat, megtanulhatunk orgazmust, sőt, több orgazmust is elérni ejakuláció nélkül, egymás után. Ehhez idő, türelem és sok gyakorlás kell, de néhány alapvető körülményre is figyelnünk kell.

Leginkább arra, hogy ne siess. Szánj rá annyi időt, amennyit csak lehet; a legtöbbünk persze minél gyorsabban akarja a kellemes érzést elérni, de ha csak egyszer megpróbálod elnyújtani olyan hosszan, ahogy csak bírod, rögtön úgy döntesz majd, nincs többé ötperces farokverés. Figyelj a tested reakcióira, koncentrálj arra az érzésre, amit az orgazmus és az ejakuláció előtt érzel! Ismerd meg a saját tested! Érintsd meg magad, fedezd fel a péniszed tövénél, a zsacsid mögötti területen lévő zónákat, a golyóidat, az ánuszod. A maszturbálás nem csupán a bőr húzogatása! Ne maszturbálj tervszerűen, az örömszerzés nem egy teljesítendő feladat! Ha frusztrációval vagy unalommal párosul az egész, akkor semmi értelme, inkább hagyd abba, vagy bele se kezdj.

Kontrolláld az ejakulációd! Ha ezt megtanulod, azzal óriási mértékben megnövelheted a partnerrel történő szexuális élmények minőségét is. Többféle megoldás létezik erre, mindenki más módszert talál eredményesnek:

-amint érzed az ejakuláció közeledtét, fejezd be a péniszed ingerlését. Próbáld megismerni a tested, és ha felismered az érzést, ami az ejakulációt megelőzi, hagyd abba az izgatást, majd ha ez az érzés elmúlt, folytasd!

-a légzés is sokat segíthet, kilövellés előtt koncentrálj a tudatos légzésre. Képes vagy irányítani az ejakulációdat, de ehhez teljesen tiszta fej kell. Lélegezz mélyen, lassan és számold ezeket a lélegzeteidet, ezzel teljesen elvonod a tested figyelmét arról, hogy lövellnie kell.

-helyezd át a szexuális energiákat. A lágyéktájon koncentrálódó kellemes érzéseket próbáld meg képpé formálni, majd képzeld el, ahogy felirányítod őket a gerinceden keresztül egész az agyadig, majd vissza a hasi tájékra. Légy tudatos! Rengeteg energia szabadul fel egy maszturbáláskor is, csak legtöbbünk rá se hederít.

Csak óvatosan

Mindenekelőtt gondolj arra, hogy a péniszed is a tested része, vagyis bőr és hús. Ha nem akarod, hogy megsérüljön, tarts be néhány elővigyázatossági szabályt. Azt tanácsoljuk, inkább ne maszturbálj szárazon, használj síkosító anyagot. Ha sérülés van a péniszeden (pl. apró hámsérülés), akkor inkább hanyagold, hisz komolyabb baleset lehet belőle. Ha eltörted a kezed, amellyel maszturbálni szoktál és épp gipszben van, inkább ne használd a másik kezed, mert úgysem lesz olyan jó - akkor inkább kérj meg valakit, hogy segítsen... Egyszóval: körültekintő maszturbálással kifogástalan élményekben lehet részed!

Forrás: Boxermagazin

 

Azért tegyük hozzá: mégis csak az a legjobb, ha mindezeket a technikákat más alkalmazza rajtam :)

 

Kulcsszó
Kulcsszó : maszturbálás kényeztetés 
1970. január 1.1970. január 1. 2 hozzászólások Besorolatlan Besorolatlan

Ez a történet valós alappal rendelkezik,a történet szereplői közül már csak báttyám és én élünk.
Minden 2003. nyarán kezdődött...egy miskolci szórakozó helyen voltam a haverjaimmal,amikor is belépett az ajtón Ő! Azaz Norbi_!
198 cm magas göndör barna haj barna szem. Számomra ő volt az álom pasi! Bármit megadtam volna,hogy megkapjam! Ott volt a társaságban a testvérem is aki tudta rólam,hogy meleg vagyok. Mondván úgyis személyesen jól ismered légyszíves mutass már be neki!
Neki pedig nem kellett kétszer mondani,felállt az asztaltól odalépett hozzá köszönt majd félre vonultak beszélgetni. nem mertem odanézni,pedig éreztem hogy Norbi engem sasol. Pár perc elteltével oda lépett hozzám és bemutatkozott: -Szia! Norbi vagyok ,de neked meg a többieknek csak Bantu! Meginvitált az asztalukhoz,beszélgetni, kicsit feszélyezve éreztem magam,mert ismeretlen társaság,azt se tudtam mit szóljak. jobbnak láttam ha inkább csak hallgatok. Kb 1 óra elteltével azt vettük észre hogy csak mi ülünk a szórakozóhelyen.
Beszélgettünk tovább,elmeséltem hogy állami gondozott vagyok, Nem volt még senkim se se barátnő se barát semmi. elmondta hogy volt egy jó barátja,aki jóban-rosszban mellette volt,és a barátságuk egy félreértés miatt lett vége. Mondtam neki,hogy lassan mennem kell haza mert dolgom lenne még. Felajánlotta hogy ha gondolom haza kísérne. Persze,mondtam majd fizettünk és elindultunk az intézet felé. Félúton jártunk amikor is felajánlotta hogy menjünk már fel hozzá valamit otthon hagyott, és onnan menjünk tovább,legalább addig is beszélgetünk. Felmentünk hozzá, beértünk a lakásba a kutyáján kívül senki nem volt otthon. Leültem a konyhában míg ő lezuhanyzott. Mikor kijött a fürdőből, egy szál törölközőben kijött a konyhába,hogy ne haragudjak de nem tud megkínálni semmivel mert nincs otthon neki semmi. Elhárítottam,hogy ugyan semmi baj. Leült a konyhában velem szemben és folytattuk az ismerkedést. olyan jól elbeszélgettünk észre se vettük,hogy este 9 óra körül járt az idő. Felajánlotta hogy aludjak ott nála. Kicsit feszült voltam mert éreztem hogy most talán közelebb kerülök hozzá. Betelefonáltam az intézetbe,hogy ma nem alszok bent mert vidéken vagyok. Miután letettem a telefont,kezembe adott egy boxert és egy törölközőt,hogy menjek zuhanyozzak le addig csinál valami kaját. Letusoltam, felvettem a boxerét amit adott. jól állt rajtam. Kimentem a konyhában ahol már kész volt a Norbi féle melegszendvics. Sonkás -sajtos tetején ketchup. Megvacsoráztunk,majd bementünk a szobájába. bekapcsolta a TV-t és lefeküdtünk egymás mellé az ágyba. Mikor látta hogy kezd a szemem leragadni,halkan felkelt bezárta az ablakot és a szoba ajtót, kikapcsolta a TV-t majd betakart és vissza feküdt mellém. így aludtunk el. Reggel arra ébredtem,hogy Norbi átkarol és halkan szuszog. óvatosan megfordultam felé és csendben lélegzet vissza fojtva néztem ahogy álmodik. Biztos érezte hogy már ébren vagyok,mert felkelt rám nézett és elmosolyodott. szépen mosolygott. Így néztük egymást,míg egyszer csak megkérdezte halkan,hogy adhat-e valamit nekem? Kérdeztem mit? ennyit válaszolt:-Csukd be a szemed.
Becsuktam a szemem,de alig tudtam úgy tartani olyan hevesen vert a szívem. Megcsókolt. Olyan gyengéden,óvatosan,hogy szinte alig éreztem. Mikor kinyitottam a szemem,csak nézett és mosolygott. Nyeltem egy nagyot,és ennyit szóltam,szeretném viszonozni az ajándékodat. Nem szólt csak becsukta a szemét és várt. Közel hajoltam hozzá, gyengéden beletúrtam hosszú göndör hajába és megcsókoltam. így telt a reggel. feküdtem a mellkasán és hallgattam a szív verését. egyenletesen vert a szíve. Beszélgettünk elmondtam neki hogy sose voltam még fiúval,szeretném kipróbálni. Beleegyezett. Hosszasan csókolóztunk simogattuk egymást. életem egyik legszebb napja volt. Ő neki köszönhetem a szüzességem elvesztését,mind előlről mind hátulról. Nagyon óvatos gyengéd volt. eleinte fájt de mikor kérdezte hogy milyen kértem hogy picit lassan mert fáj. Az első pár perc nagyon fájdalmas volt de utána maga a mennyország jött. gyengéd figyelmes volt velem. megtörtént gondoltam magamban és csak arra tudtam gondolni milyen jó vele.Feküdtünk egymás mellett az ágyban.
Így kezdődött az a kapcsolat,ami több mint 4 és fél évig tartott. Boldogok voltunk. Boldog voltam mindaddig,míg 2007.március 17-én szombaton nem kaptam egy rossz hírt! A báttyám volt a vonal túlsó végén! ennyit mondott: -Öcskös! Most erősnek kell lenned! Norbi hajnalban öngyilkos lett!
Nem akartam elhinni. Ordítottam hogy hazudsz nem igaz! De alig tudtam kimondani mert ájultan estem össze a szoba közepén. két óra múlva tértem magamhoz,és akkor is felülve csak zokogni tudtam. Nem akartam elfogadni,hogy nincs többé az a srác aki engem eljegyzett és én vőlegényemként szerettem. Ennek idén 8 éve,de nekem még mindig nagyon fáj,hogy elveszítettem életem NAGY SZERELMÉT!

Kulcsszó
Kulcsszó : szerelem halál 
1970. január 1.1970. január 1. 2 hozzászólások Szexmozi Debrecen Szexmozi Debrecen

Sziasztok Srácok!


Kulturált, igényes ismerkedési hely Debrecenben! Szexmozi és GloryHole (szopatólyuk).
Nyitva hétfőtől szombatig 10-20 óráig.

Teljesen átalakítottuk, felújítottuk, kibővítettük a korábbi helyet.
Kényelmes, modern, tiszta, diszkrét környezet!
2 moziterem + 4 lyukas falu fülke. Hetero, biszex, meleg és travi filmek.
Udvarias, melegbarát személyzet, barátságos árak.
Válogatott, igényes, fiatal vendégkör!
Látogass el hozzánk, ha fiatal vagy fiatalos, magadra és pertneredre igényes meleg, biszex vagy kíváncsi heteró srác vagy.


Újdonság!
Csajokat, férfi+nő párokat is szeretettel várunk! Ha izgat a mások előtti szex, vagy ha harmadikat, negyediket, sokadikat kerestek, gyertek el, és nézzetek körül nálunk! Mindent lehet, de semmi nem kötelező!
Várjuk kérdéseiteket, hozzáfüzni valóitokat, ötleteket, tanácsokat, tapasztalatokat!

Segítőket keresünk, akik minél több Debreceni érdekeltnek továbbítják az információt! Előre is köszi :)

Üdvözlettel, Szexmozi Debrecen

1970. január 1.1970. január 1. 1 hozzászólások Besorolatlan Besorolatlan

sziasztok, minden hétvégén diszkrét meleg buli, ismerkedés, bejelentkezés egyéni   alapon  ,   dunakanyar legszebb részén , alakart vagy megrendelt ellátással, péntektöl vas, délig, szauna van, kirándulás a börzsönyben adott,  további info ! 36303168064 vagy + 36704055656, a panzió 30 főt tud fogadni  

Kulcsszó
Kulcsszó : diszkrét meleg buli 
1970. január 1.1970. január 1. 1 hozzászólások Besorolatlan Besorolatlan
A Mai nap egyszerűen csodálatosan indult ! Talán tökéletesebben nem is indulhatott volna... Felébredtem reggel 5 órakkor készítettem egy forró kávét magamban miközben a kellemes reggeli muzsikáimat halgattam... Helyet foglaltam a kandalló előtti kis fotelben és átgondoltam a mai napom feladatait elejétől a végéig... Miközben a lángcsóvákat figyeltem ahogy szaladgálnak a tűztérben, felmerült egy kép, két civakodó kismacska képe, aztán magától értetődő volt, hogy a következő kép már velem kapcsolatos lesz. Rájöttem, hogy egyedül vagyok, nincsenek az életemben fontos emberek, akik voltak kihasználtak, elhagytak, vagy éppen én szabadítottam ki magam... Akik emberek most körülöttem vannak, számomra nem jelentenek érzelmi kapcsolatot nem jelentenek számomra semmit. Rossz a magány, mégis úgy érzem én vagyok a hibása, hogy bizalmatlan vagyok, és lélekben teljesen elzárom magam a külvilágtól szerzett fájdalmaimtól... Megtanultam eljátszani a tökéletes életet melyet én alkottam, a szabályait én írtam, és a főszereplője én vagyok. A könyv minden lapjára álarcot ragasztottam mely segít bent tartani az érzelmeimet, segít, hogy eljátszam a tökéletes problémamentes életemet... Mindent megkaphatok, mert ezt is én teremtettem meg... Dolgozom jól keresem és sok időm van.... A baj az, hogy unom az egyedülétben való kávézást, utálom, hogy nincs kitől megkérdeznemm azt, hogy jól áll- ez a felső .... utálom magamat ölelgetni miközben összetörve zokogok, utálom, hogy nincs ki mellé odabujjak egy fárasztó nap után... A tökéletes életemből én tettem tökéletlent, mert úgy gondoltam egy szép napon, hogy tiszta lappal kezdve mindent magam mögött hagyva új életet kezdek mindent kiírtva a gyökerekig... Így szakítottam véget biztos köteléknek 10 éves barátságoknak... Így szakítottam ki szívem helyéről, így szüntettem meg a bálványokat, érzelmeket, dobbanásokat... Sok ember szeret nagyon sok nagyon rengeteg, sok embernek számítok, rengeteg hív ha tanács kell, sokan ölelnének ha sírnék, támogatnának ha beteg lennék... a hiba bennem van nem tudok szeretni... Nem utálok, nincs bennem harag, csak közömbös számomra ez a világ, és úgy érzem nekem most válltoznom kell mert minden emberi érzést megölök magamba és az életem csak egy fogrgatókönyvé válik, melynek nincs lényege, története...
Szeretnék embereket gyüjteni magam köré kiket tudok szeretni, barátokat kikkel bármit megoszthatok, embereket kiknek nem csak én segítek, hanem ők is nekem, érző lelkeket, kiktől létre jönnek bennem az életet jelentő,  mindent feláldozó, létfontosságú érzelem szikrák... Szeretnék egy társat akit szerelemből szerethetek, szeretnék egy társat aki aki mellet nem érzek önmegfellelési késztetést, csak a számára való megfelelési érzetet. Végre egy embert aki nem prédaként tekint rám ... nem tudom mit írhatnék befejezésnek... talán csak annyit, szép napot mindenkinek és boldogságokkal teli pillanatokat az egész napra...
Kulcsszó
Kulcsszó :  
1970. január 1.1970. január 1. 1 hozzászólások Szexmozi Debrecen Szexmozi Debrecen

Szia!

Ezen a héten szombaton, azaz aug 6-án este 21 órától ismét zártkörű SZEXBULIT szervezünk csak pasiknak DEBRECENBEN.
Ha szeretnél jönni, kérlek írj pár sort, vagy jelentkezz be telefonon, személyesen még a buli előtt!
Ha erről lemaradnál, érdeklődj a következőről!

Ha ápolt, igényes srác vagy, és szeretnél hasonlókkal ismerkedni, itt a helyed. Igénytelen, ápolatlan, öreg emberek nem jöhetnek!
Diszkréció maximális!
Belépés max 50 éves korig.
A bulin mindent szabad de persze semmi sem kötelező.
A 2 vetítőtermes szexmozi és a 4 glory hole (szopatólyukas kabin) a szexbulikon kivül is remek ismerkesédi hely. Szexshop és szexmozi nyitva hétfőtől szombatig 10-20 óráig.
Várunk szeretettel.
Ha érdekel, írj vagy hívj a 06 30 619 3637 számon!

Üdv Szexmozidebrecen Wink

 

1970. január 1.1970. január 1. 1 hozzászólások Szexmozi Debrecen Szexmozi Debrecen

Sziasztok!

Úgy tünik, sokkal nagyobb a mozi látogatottsága, és sokkal elégedetebbek a mozivendégek, ha célzottan, előre bejelentett időpontban konkrét "bulikat" hirdetünk.
Rajtunk ne múljon!
Gyertek, és élvezzetek minden percet, amit nálunk vagytok!

Írjátok meg, kinek mi az az időpont, amikor szeretne járni mozizni.
Hétfőtől szombatig 10-20 óráig vagyunk nyitva. Vasárnap zárva.
Éjszakai bulik igény szerint péntek és szombat éjszaka 21 órától, csak előzetes bejelentkezés esetén!

Úgy szervezzűk, és úgy hirdetjük a rendezvényeket, ahogy a többségnek megfelel.
Várom olyan emberek jelentkezését, akik vállalják, hogy egyetemeken, és egyéb fiatalok által látogatott helyeken népszerűsítenek minket!
Nem kell szórólapozni, nem kell kiplakátolni, csak diszkréten beszélgetni azokkal, akik szerintetek jó lenne, ha jönnének!

Rendszeresen lesznek információk!

Tervben van:
- Francia óra: orál játszadozás mindenki örömére (akár minden nap megrendezhető, kérek javaslatokat az időpontra!)
- Glory Hole (szapatólyuk) party: a paraván, a sötét, a szomszédból átszűrődő kéjes hangok felizgatnak, és felodják a gátlásokat!
- Csajok: amikor szexre éhes csajokat várunk, akiket izgat, ha pasik nézik őket maszti közben ... Párokat is várunk, akiket izgat az egymás előtti vagy többes szex!
- Travi és CrossDresser: női ruhát kedvelők gyülekezzetek!
- Maci nap: mackós testalkatuak, és azok akik szeretik a Mackókat
- Fiatal nap: 18 felett minél fiatalabb vagy, annál jobb! Vagy anál jobb ;)
- ... most hirtelen nincs több ötletem, de várom a javaslatokat!

KINEK MIKOR JÓ???

Legyetek szivesek terjesszétek ezt ismerőseitek körében, és segítsetek abban, hogy minél többen megszeressék ezt a helyet. Kérek mindenkit, hogy csak azokat invitálja, aki szerinte VONZÓ, és akivel szivesen bulizna együtt. Aki szerintetek sem hiányzik ide, azoknak inkább ne is szóljatok.

Éjszakai szexbulikra is várom az ötleteket, jelentkezőket!

Ha lesz elég jelentkező, akkor jövő héten, július 1 pénteken tartanánk egy éjszakai szexbulit!

Írjatok!

Ha kérsz értesitést programjainkról, írd meg emailcímed!
szexmozi.debrecen@gmail.com

Üdv mindenkinek, Debreceni Szexmozi

 

1970. január 1.1970. január 1. 1 hozzászólások Besorolatlan Besorolatlan

Nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező Dagmar Erotic Model Agency & Studio folyamatosan keres 18 év feletti férfiakat, külföldi, meleg és bi erotikus filmes produkciókba itthon történő forgatással.
További részletek és jelentkezés a www.dagmarmodels.com oldalunkon vagy közvetlenül a models@dagmarmodels.com  e-mail címen.

Kulcsszó
Kulcsszó :  
Minden jog fenntartva © 2022 Telefonpressz Kft.